FAQ,s

FAQ,s

Com es pot fer una reserva?

Hi ha diverses maneres de fer-ho:

  1. Contactant directament amb nosaltres
    1. Prement el botó “Vols fer una reserva?” a la nostra pàgina web.
    2. Escrivint-nos un correu electrònic a calatendeta@gmail.com
    3. Trucant-nos al 659 013 821
    4. En qualsevol dels casos, us confirmarem la disponibilitat ràpidament i us informarem del preu. Per confirmar la reserva, caldrà que ens feu un Bizum del 50% al telèfon indicat més amunt.

  2. Mitjançant la plataforma de reserves Booking.
Quina és la capacitat de l’apartament?

Com podeu llegir en les Característiques generals” de l’apartament la capacitat màxima és per a 8 persones. L’ocupació ideal és la de 2 parelles d’adults i 4 infants.

Quina és la configuració d’habitacions de dormir de l’apartament?

Com podeu llegir en les "Característiques generals", l'apartament disposa de 3 habitacions: dues habitacions dobles amb llit de matrimoni de 160 cm d'amplada i una habitació flexible amb 4 llits individuals de 90 cm. En el cas de l'habitació polivalent, es pot configurar, a petició del client, amb un llit de matrimoni de 180 cm d'amplada i dos llits de 90 cm d'amplada.

Trobareu una galeria d’imatges de les habitacions de dormir (i de la resta de les estances) aquí.

Quin equipament trobarem a l’apartament?

A les Característiques generals” de l’apartament trobareu la relació completa de l’equipament que us oferim.

Està l’apartament adaptat per minusvàlids?

L'apartament està situat en un segon pis d'una antiga casa de poble i s'accedeix per una escala amb elevador elèctric per a la persona discapacitada. Un cop dins de l'apartament, les amplades de portes i passadissos garanteixen que la persona amb cadira de rodes es pot desplaçar sense cap impediment fins a dues de les tres habitacions de dormir. El bany està adaptat per a l'ús de cadira, especialment la dutxa.

S’accepten mascotes?

No acceptem mascotes de cap mena. Inicialment havíem acceptat gats i gossos petits, però l’apartament ens costava més de netejar i era molt difícil de garantir una neteja completa de pèls doncs els gats i gossos es posaven moltes vegades damunt dels sofàs i a les cadires. Ens sap greu, doncs sabem que els que teniu mascotes les considereu un més de la família, però hem decidit no acceptar-les.