Propostes d’activitats

Propostes d’activitats

Us deixem una relació de llocs web i comptes d’Instagram que us poden ser d'interès per planificar les vostres activitats. També us suggerim que ens seguiu a Instagram doncs solem publicar posts i històries d'activitats que es fan al poble o als voltants.

  1. Secció de turisme de la pàgina web de l’Ajuntament de Tivissa a on trobareu informació sobre activitats i propostes de turisme actiu i cultural al poble. Aquest és el seu Instagram.
  2. Secció de Vista’ns de la pàgina web de Tivissa Donkey Firefighters a on podreu conèixer als rucs que formen la brigada, una brigada molt simpàtica i treballadora que ajuda a prevenir incendis forestals. A més coneixereu com es treballava la terra en temps ancestrals, antigues tasques agrícoles avui gairebé desaparegudes. Aquest és el seu Instagram.
  3. Secció de Què fer? de la pàgina web de Terres de Mestral (Tivissa-Pratdip-Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant) amb activitats i propostes d'escapades, senderisme, paddle surf entre altres als 4 municipis. Aquest és el seu Instagram.
  4. Pàgina web de Turisme Ribera d’Ebre a on trobareu informació sobre activitats i propostes de turisme actiu i cultural a la comarca. Aquest és el seu Instagram.
  5. Página web de Miradventure a on trobareu activitats amb caiacs per l’Ebre. Aquest és el seu Instagram.
  6. Pàgina web de la Via Verda de Tortosa on trobareu tota la informació necessària per planificar recorreguts per aquesta pintoresca ruta ciclista amb la qual podeu enllaçar a Benifallet, a tan sols 25 minuts de Tivissa.
  7. Instagram de turisme_hospitalet on teniu informació d'activitats de mar i muntanya a la Costa Daurada per a tota la família.
  8. Secció de turisme de la pàgina web de Visita Ametlla de Mar on trobareu les millors cales, on menjar, quines activitats fer i una agenda d'esdeveniments en aquesta bonica vila marinera a tan sols 30 minuts de Tivissa. Aquest és el seu Instagram.
  9. Instagram de navegahospitalet a on podreu obtenir informació per lloguer d'embarcacions amb patró per recórrer el litoral de la Costa Daurada.

Activitats de ciclisme de carretera i gravel

Us deixem també un recull de 1.000 Km de rutes ciclistes de carretera i gravel amb la sortida i l’arribada a Tivissa, preparades per nosaltres, per si us ve de gust aquesta activitat.

image

Aquest és l’enllaç a la colecció de Komoot.

Recordeu que Ca la Tendeta és un allotjament bikefriendly.